Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátnőim azt mondják...

A barátnőim azt mondják orvoshoz kellene mennem, de nem tudom, ti mit gondoltok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1.2011 májusában jött meg először.Ez után 6 hónap telt és és Decemberben jött meg. A többiek azt mondták, ez aggasztja őket? szerintetek normális?

2. December után januárban jött meg, majd 1 hónap kimaradt, és márciusban, majd 1 hónap kimaradt és május közepén jött meg, azóta nem jött meg rendes menstruációm.A hónapos kihagyás gondok?

3.júliusban azt hittem megjött, de csak 1 napig volt, amit nem neveznék vérzésnek, mivel csak 1 betétre volt szükségem, és a wc papírom semmi nem látszódott.De csak egy napig volt, Ezzel mi a helyzet?:S Kérlek írjatok,Nagyon megköszönném, mert már anyának lehet meg kellene mondanom

2012. júl. 11. 21:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, rendszeresen sportolok, de pontosan nem tudom.
2012. júl. 11. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
namégegyszer...semmi bajod nincs, csak gyerek vagy még, az egy napos menzesz és a 6 hónapos kimaradás is belefér, mert még GYEREK VAGY ;)
2012. júl. 11. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan. Felnőttnek hiszed magad, de nem vagy az közel sem:)

Sokkal jobb, ha azonnal édesanyáddal beszéled meg ezeket a dolgokat, ezerszer jobb tanácsokat fog adni, mint bárki más és ha ő is érzi rajtad, hogy bízol benne, nagyon szívesen fog segíteni neked bármikor a későbbiekben is, lesz még ilyen problémád bőven:) Semmi ciki nincs benne, sokkal cikibb, ha barátnők tömik egymás fejét butaságokkal és egyiknek sincs fogalma semmiről, mert ők is gyerekek még.

2012. júl. 11. 21:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, azért nem akartam anya elé állni, mert arra gondoltam, hogy eltúlzom, és nincs is semmi bajom.Ezért több véleményt is szerettem volna hallani, azért írtam ide.Még egyszer nagyon szépen köszönöm.Akkor normális azt mondjátok, de meg fogom kérdezni anyától is.Köszi még 1x
2012. júl. 11. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az a lehető legjobb megoldás, ha orvoshoz mész. Csak ő tudja kideríteni, hogy van-e valami baj, és csak ő ajánlhat rá gyógymódot. Nem lehet mindig arra fogni a menstruáció késését, hogy fiatal vagy.
2012. júl. 12. 07:12
 16/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt olvasd el! Előző voltam.

2012. júl. 12. 07:14
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is! Hát nekem - ha a júliusi egy napot nem számolom bele - 60 nap telt el.
2012. júl. 12. 09:53
 18/19 anonim ***** válasza:

semmi gondod sincs még ebben a korban ez nem gond....

próbálj azokra hallgatni akik már jártak fiatal korukban hasonló cipőben

2012. júl. 13. 18:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Anyával beszéltem, előszöör azt mondta ez normális.De mondtam neki, hogy én akkor is szeretnék elmenni, mert szerintem ez a júliusi dolog volt normális, és szeretném tudni nincs-e valami bajom.Kedden megyek orvoshoz.Majd írok mi volt
2012. júl. 14. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!