4 napja valami sárgát találok a bugyimban (folyékony). Mitől lehet?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lány...2008. máj. 4. 13:19
3/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyesmire gondoltam.Egyik sem nyert.Nem szokásom bepisilni, meg nem is fertőzés, az 100%
2008. máj. 4. 14:27
4/8 anonim válasza:
Szia, ha nem viszket, csíp és nincs rossz szaga akkor természetes. Ha ez ez a három van akkor orvos.
5/8 anonim válasza:
Nem csak szeretkezés útján kapsz fertőzést! a hüvelygombát bárhogy, bárhol, bárkitől elkaphatod!mondjuk ha véletlenül egy törölközőt használtál vkivel! de ha nem csip, nem viszket, nincs szaga, akkor természetes...
6/8 anonim válasza:
Miert kell igy riogatni ezt a szerencsetlen gyereket!
Ha meg nem menstrualsz akkor valoszinu annak az elojele h hamarosan fogsz. Ha nem faj semmi akkor ne aggodj. Szinte minden nonek van folyasa. Ha sok van akkor elmehetsz gyereknogyogyaszhoz adhat ra huvelykupot.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát sztem az utolsó lehet a leg,,igazabb,,
2008. máj. 5. 10:06
8/8 anonim válasza:
Én is pont erre gondoltam, hogy talán a menzesz előjele lehet, hiszen nem csak fehér folyás létezik, a menstruációt gyakran előzi meg fehér, sárga, vagy barna folyás. Ha nincs nagyon erős szaga, nem extrémen sok és nem viszketsz sehol, nem fáj semmi, akkor ez lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!