Első szex után nőgyógyászhoz KELL menni?
" Fúhh de igénytelen vagyok, mert nem járok akkor is nőgyógyászhoz mikor semmi bajom. " honnan tudod?
"Ennyi erővel minden fél évben menjél el mindenféle orvosi vizsgálatra... hiszen élsz, nem tudod mi lappang épp benned." Én fél évente járok vérvételre, fogorvoshoz, évente anyajegyvizsgálatra és nőgyógyászhoz + megnézem a mellem minden hónapban és 2 évente eljárok mell ultrahangra
"Ekkora hülyeséget." Mondd ezt pl annak az ismerősömnek, aki tavalyelőtt halt meg mellrákban, ő sem járt nőgyógyászhoz
"28 éves vagyok, sose volt semmi bajom ami miatt nőgyógyász kéne. Ennyi. " nem akkor kell menni, amikor már érzed, hogy baj van, ezért hívják megelőző szűrővizsgálatnak
"Ha valami baj van azt meg érzi az ember. Na akkor kell menni először." a méhnyakrák nem fájdalmas betegség eleinte, amikor meg az, akkor már mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!