Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit is jelent valójában?

Mit is jelent valójában?

Figyelt kérdés
A menstruáció tudom mit jelent, de vajon jelentheti-e azt, hogy gyereke lehet annak a nőnek aki menstruál? vagy befolyásolhatja vmi más is? erre lennék nagyon kiváncsi. (egy 16 éves lány)
2009. júl. 11. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mire vagy kiváncsi...

Amúgy igen, aki már menstruál, annak gyereke is lehet, de szerintem ezt mindenki tudja.

Aki viszont ÉPPEN menstruál, annak nem lesz gyereke (legalábbis éppen nem terhes).

Aki meg már nem menstruál(klimax), annak már nem lehet gyereke.

Vagy te mire gondoltál?

2009. júl. 11. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
A mensi azt jelenti,hogy ivarérett nő lett,tehát lehet gyereke,abban az esetben,ha egy férfival szexuális kapcsolata van.Férfi nélkül nem megy.Ettől még előfordulhat valamilyen rendellenesség ,ami miatt a nő nem tud teherbeesni,vagy nem tudja kihordani a gyereket,Szerencsére ez elég ritkán fordul elő.
2009. júl. 11. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:
A második válaszoló már jó úton jár ilyenekre gondoltam. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)
2009. júl. 12. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!