Mikor áll be rendszeresre?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és 13 éves korom óta menstruálok. De még mindig nem állt be rendesen. Most már annyival jobb a helyzet, hogy tudom hónap végén fog megjönni. Mikor fog rendesen pont azon a napon megjönni?2009. júl. 11. 20:35
1/6 anonim válasza:
én most vagyok 13 éves, és azt mondták, hogy 2-3 év múlva vagy talán még hamarabb beáll. ezt egy védőnő mondta. De ha továbbra se áll be akkor menj orvoshoz...ezt is a védőnő mondta:)
2/6 anonim válasza:
Én most 23 éves vagyok,nekem is ugyanígy volt,de mindig elcsúszik egy pár napot.Így lett a hónap végi mensiből ˝rendszeres˝ hónap eleji,majd hónap közepi.Nem biztos,hogy valaha is beáll egy napra.
3/6 A kérdező kommentje:
Húh kicsit megnyugodtam...de ugye ez nem jelent semmi bajt, hogy nem áll be rendszeresre?
Kedves első válaszoló nekünk is mondták annak idején, hogy 2-3 év hát én a 3 évbe most vagyok benne. Lehet, hogy elmegyek majd védőnőhöz vagy felkeresem a háziorvosomat ő mit mondd, nőgyógyászhoz annyira félek elmenni. :S
2009. júl. 11. 20:43
4/6 anonim válasza:
Nem úgy van az, hogy mindig ugyanazon a napon jön. Elvileg28 nap lenne a ciklus, a naptárban a hónap viszont 30 napos, ez is eltérést okoz. De ha több is 28 napnál, akkor is lehet naptári eltérés, meg változhat is, a szervezet állapotától függően. (pl. fogyás, hízás, hiányos táplálkozás, túlzott fáradtság, ilyenek)
5/6 anonim válasza:
8 éve menstruálok, de még mindig nem állt be, vagy előbb jön pár nappal, vagy késik pár napot (ez a gyakoribb). anyukám már 30éve menstruál, és neki sem pontos :) szerintem ha valaki nem szed fog.gátlót, vagy vmi hormontablettát, annak nem igen pontos, ritka az, ha valakinek egyszercsak beáll és a klimaxig 28 napra jön, mindenféle tabletta nélkül.
20/L
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tehát akkor nem kell aggódnom emiatt. Köszönöm:)
2009. júl. 12. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!