Hogy kell a tampont helyesen felhelyezni?
Ma próbáltam ki először a tampont.Felraktam meg minden de mégis érzem h ,,ott,, van... ez azt jelenti h mégsem raktam fel helyesen???Akkor hogyan kell???
Mert ma este discoba megyek és tök kényelmetlen akkor a betét!Segítsetek
Látom már kielégítő választ kaptál az eredeti kérdésre. :)
Nem, ha pisilni mész nem kell kivenned a tampont, hiszen a tampont a hüvelyedbe helyezed fel, a vizeleted pedig a húgyvezetéken keresztül távozik. Ezen az ábrán jól láthatod, hogy melyik hol helyezkedik el:
Azt is láthatod, hogy fontos, hogy a tampon kihúzószálát félre húzd, mert könnyen lepisilheted. Nem lenne túl jó, mert esetleg feljut a hüvelyedbe és ha tartósabb ideig ott van, akkor nem túl kellemes, enyhe gyulladás kialakulhat. Ha megtörténne, akkor cseréld ki a tampont. Persze ez olyan extrém eset, minthogy a tampon beragad. Szóval no para és nyugodtan pisilj.
Jó bulizást neked!
Viki, 16
Ahha értem azthiszem már az elméletet tudom,már csak a gyakorlatnak kell sikerülnie!!!
Köszi én is rem h jó lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!