Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha 40 kg alá fogy valaki...

Ha 40 kg alá fogy valaki akkor nem fog menstruálni?

Figyelt kérdés
Vagy valamit rosszul értelmeztem? 44 kg vagyok és még mindig fogyok, ha 40 alatt leszek akkor nem fogok menstruálni? Ezt olvastam, vagy ez nem mindenkire vonatkozik?
2009. júl. 11. 14:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Miért fogysz? Miért úgy írsz róla, mint jövőben megvalósuló helyzetről? Esetleg várod vagy fogyókúrázol?

Igen, nagy eséllyel elmarad a menstruáció. Nem szabad kockáztatni, bármi a fogyásod oka, gyorsan menj el orvoshoz.

2009. júl. 11. 14:54
 2/28 anonim ***** válasza:
HÁT PL AKI 140,150 CENTI MAGAS ARRA NEM. EGY 2 MÉTERES FÉRFI PEDIG BELE IS HALNA, HA 40 KILÓ LENNE. AZ TELJES MÉRTÉKBEN A TESTMAGASSÁGTÓL, TESTALKATTÓL FÜGG.
2009. júl. 11. 14:55
 3/28 anonim ***** válasza:
én nemtom te hány centi vagy, de sűrgősen szedd össze magad mert ha még 150 cm is vagy kevés a 44 kiló. Nagyanyám volt annyi mikor haldoklott.
2009. júl. 11. 15:02
 4/28 A kérdező kommentje:
Alacsony vagyok, 162 cm. Nem szándékosan fogyok, csak nem eszek eleget. De cseppet sem bánom. Örülnék ha nem menstruálnék, de ettől lehet valami komolyabb bajom?
2009. júl. 11. 15:02
 5/28 anonim ***** válasza:
Erős fogyókúrára úgy reagál a szervezet, hogy a terhesség veszélyt jelent, ezért nem szabad teherbe esni. Azaz leáll a ciklusod. Ez nagyon egészségtelen, ne tedd ezt magaddal!
2009. júl. 11. 15:03
 6/28 anonim ***** válasza:
ha nem menstruálsz akkor gyereked se lehet majd.lehet hogy most még nem akarsz gyereket, de lehet hogy majd késöbb igen, és akkor nem biztos hogy majd lehet gyereked.
2009. júl. 11. 15:05
 7/28 anonim ***** válasza:
77%

Lehet bajod. Már van.

Ez a betegség amivel szórakozol, halálos is lehet. Menj orvoshoz.

2009. júl. 11. 15:07
 8/28 anonim ***** válasza:
83%

vannak már olyan fogamzásgátlók is, amiktől már nem menstruál az ember. ha lefogysz és azért marad el, azt jelzi hogy a szervezeted hormonháztartása teljesen felborult, nem beszélve az emésztőrendszeri és egyéb vitamin ásványi anyag hiányáról amit ezáltal kiváltasz. Olyan helyzetbe kevered a szervezeted hogy az immunrendszeredtől kezdve minden le fog gyengülni.

Ha anorexiás vagy azonnal menj orvoshoz, másképp lassan és kínok közt fogsz távozni-e világról, a szeretteid meg mindezt végig nézik.162 cm-hez 50-52 kiló az optimális testsúly.

2009. júl. 11. 15:08
 9/28 anonim ***** válasza:
26%
ne fogyjál többet szerintem már így is undorítóan nézel ki de te tudod... aztán majd ne csodálkozz, ha az emberek elborzadnak, mikor rád néznek. fogyjál csak tovább nyugodtan.. épeszű férfianak tecceni nem fogsz, az is biztos. inkább menj el pszichiáterhez, ott foglalkoznak a hozzád hasonlók kis anás majmokkal.
2009. júl. 11. 15:13
 10/28 A kérdező kommentje:

15:13

Honnan tudhatnád hogy nézek ki? Csak hogy el tudd képzelni: M vagy L-es cuccokat hordok. Ezek normál méretek, nem kicsik, nem vagyok anorexiás, nem is nézek ki annak.

Csak a menstruációtól szeretnék megszabadulni, nem gond ha nem lehet gyerekem. Sosem szerettem volna, ahogy pasit se, családot se.

Fogamzásgátlót nem tudnék szedni, mert nincs pénzem rá. Csak a fogyást látom megoldásnak. Vagy tudtok jobbat talán?

2009. júl. 11. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!