Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mikor jött meg?

Most mikor jött meg?

Figyelt kérdés

megjött az első mensim. és nemtudom h mikor jött meg.

mert úgy volt h azthiszem este vasárnap volt.kicsit fájt a pocim.reggel volt,mentem wc-re a bugyim tisztaa barna volt.

és amikor cseréltem,vér folyt...ha vasárnap este vér lett volna,akkor meg megszáradt és barnának látszott.vagy nemtudom...

2009. júl. 11. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem írd aznapra, amikor észrevetted. Az első mindig barnás, nem tiszta vér. Utána lesz az.

Az, hogy éjjel jött meg, mellékes. Bármelyik napra írod is, mindegy lesz. De ha előző napra, akkor az a nap, amikor észrevetted már a 2.- Így meg sok.

2009. júl. 11. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:
okés nagyon köcce :D
2009. júl. 11. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ez még változo lesz de jegyezd fel mindenképpen onnantol hogy barnás folyás volt, de amikor barnás folyás van akkor már mindenképpen rakj bebetétet/ tampont mert akkor már bármikor megjöhet . A barnafolyás az természetes az nem vér még teljesen ez jelzi hogy meg fog jönni. De nem igazán értem hogy mit akarsz irni.
2009. júl. 11. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Heloo előző vagyok, le tudnád irni részletesebben és érthetőbben hogy hogy volt és akkor talán jobban tudnék segiteni mert még én is ebbe a fázisba voltam pár honapja mint te:D
2009. júl. 11. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:

akkor hétfőn jött meg :O

mostmár mindegy majd kideritem.

de a ciklus az mit jelent???

2009. júl. 11. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
a ciklus a menzeszed első napjától a kövi menzeszed első napjáig számított napok száma.
2009. júl. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!