Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lapos mellbimbóm van. Nagyon...

Lapos mellbimbóm van. Nagyon nem tetszik. Mit tehetnék?!?! 20L

Figyelt kérdés

sehol sem írják hogy mit Lehet ezzel tenni,csak hogy majd ha kisbabám lesz akkor úgymond "kiszívja",vagy ha nem ,van egy bizonyos készülék TERHESEKNEK .Most várjak addig amíg gyerekem nem lesz ??

[link]

2012. júl. 8. 00:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jézusom! Bocsi, de te tényleg ezen problémázol?! Nekem befelé forduló van, néha olyan hogy az egyik kidudorodik, a másik nem. De úgy se látja senki az ég világon! Én meg eleget láttam már ahhoz, hogy elfogadjam, hogy ez van. Komolyan ez a fél köbcenti terület érdekel a testedből? Ne csináld!
2012. júl. 8. 00:32
 12/14 anonim ***** válasza:

minden mell más és más. nem ez a lényeg rajtad, hanem ami a fejedben van, amivel önmagadat adod. Ha valakit csak a külső érdekel, az nem tudja, hogy mit is rejt igazán a belső. Amelyik fiú csak a külsőt nézi annak csak szex kell és más nem.

Engem igazán mindig a belső fogott meg és azon voltam, hogy halljam, lássam a mozgását, stílusát.akit ez megfog az elfogja fogadni a külsődet is.

2012. júl. 8. 11:12
 13/14 anonim válasza:
Nekem 75-ös mellem van, 38 vagyok,mégis 4 éve egy 10 évvel fiatalabb férfivel élek. Nem is gondoltunk sosem műtétre,meg ilyen trendi butaságokra.
2012. júl. 8. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmi baj sincs ezzel! Felvilágosítalak, hogy elég gyakori az ilyen! :) Sok lányt láttam már, és nem egypárnak volt ilyen melle. :) Teljesen normális, ugyanúgy szexi lehet, mint a normális...
2012. júl. 8. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!