Szabad e a gyerekeknek kb 11-15 eves korba hasznalni tampont
?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 17:35
1/10 anonim válasza:
szabad
2012. júl. 7. 17:42
2/10 anonim válasza:
Tampont nem ajánlott használni, úgy általában sem!!
2012. júl. 7. 17:43
3/10 anonim válasza:
Csak akkor ha nagyon muszáj, pl. strand, vagy sport miatt!
2012. júl. 7. 17:52
4/10 anonim válasza:
Én alapból nem ajánlom a tampont, egészségügyi okokból mert nem tud rendesen távozni aminek távoznia kell hanem belül marad és ott kezd bomlani ezáltal megnő a fertőzésveszély.
2012. júl. 7. 17:56
5/10 anonim válasza:
A 17:52-es vagyok. Én pont ezt magyarázom mindig, mint a 17:56-os válaszoló, de engem mindig agresszívan lehurrognak! Viszont szerintem, ha strandon elég gyakran cserél valaki tampont és maximálisan betartja a higiénés szabályokat, akkor nem lehet baj. Viszont tényleg csak a legszükségesebb esetben érdemes tampont használni.
2012. júl. 7. 18:15
6/10 anonim válasza:
Azért hurrgonak le, mert hülyeséget beszélsz, ahogy most is.
Amúgy igen, lehet használni.
2012. júl. 7. 19:39
7/10 anonim válasza:
Vannak akik bedőlnek a tampon reklámoknak és nem gondolkodnak el ezen. Pedig bizonyított, hogy hosszútávon nem egészséges... De bizonyos esetekben, pl. strandolásnál megengedhető.
2012. júl. 7. 19:58
8/10 anonim válasza:
A nőgyógyászok többsége kimondottan ellenzi a tamponhasználatot! Nyomós okok miatt, amit a laikus ember természetesen nem ismer. (innen jön a lehurrogás)
Nem kor kérdése a tampon, minden korban egészségtelen, de ennek ellenére valamikor szükséges. Sok nőnek nem lesz tőle baj, soknak viszont igen. Az égiek eldöntik, hogy melyik csoportba tartozol:) Akkor használd, ha nagyon muszáj!
2012. júl. 8. 08:23
9/10 anonim válasza:
miért lenne egészségesebb,a saját,bomló,rothadó véreden ücsörögni amig meg nem telik a tampon? nem szellőzik a betét,akármilyen légáteresztő vacaknak rkelámozzák az ember beizzad alatta,ül egésznap a nejlon/műanyagon .
a hüvelyben pedig nem fog elkezdeni bomlani a véred,mivel nem érintkezik levegővel. Ez alapján az elmélet alapján,már a méhedben elkezdene bomlani.
Egyetlen valós hibája a tamponnak,hogy előtte/utána alapos,melegvizes ,szappanos kézmosás szükséges.
És a tampon nem a mai kor divatja,már az ókori egyiptomi nők is előszeretettel használták. csak egy kis érdekesség:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!