S. O. S. Menzeszkéstetééés? SÜRGŐŐŐS!
Figyelt kérdés
Szóval ebben a hónappban megyünk kirándulni és a menzeszem pont arra a napra fog megjönni amikor indulunk. 6 napra megyünk, és 6 napos szokott lenni... Vízpartos kirándulás lesz. Múlt évben is pont így volt csak akkor a kirándulás közepén jött meg. Szóval nem szeretnék megint csak napozni. Esetleg valami módszer a késtetésre? A citomról hallottam meg paprika, paracicsom de ez igaz hogy segít? 12/L#menzesz #Menzeszkéstetése
2012. júl. 6. 15:03
11/16 anonim válasza:
Amíg nem menstruálsz az ujjaddal nyúlj fel a puncidba és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed. Amerre az ujjad tudod dugni, arra kell majd a tampont is.
12/16 anonim válasza:
Hát probáld állva behajolva, ha ugy nem megy fekve. A lényeg hogy probáld ellazitani. Én ezt az elötte benyulkálást nem csinálnám valahogy idegenkednék töle. De ha Te nem akkor meg lehet próbálni. A lényeg hogy moss kezet elötte. vannak olyan tamponok amihez van aplikátor azzal könnyebb feltenni. Bár lehet fájdalmas lesz kicsit de azzal tuti oda jutna ahova kell, kézel viszont ovatosabb tudsz lenni. Tényleg embere válogatja sok lány tudja használni már szüzen is van aki nem. Egy probát megér. A lényeg ne eröltesd ha nagyon kellemetlen.
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat de még valamit a tamponhasználatról, valami jó tudnivalóó?? És a kezdőknek milyen tampon a legmegfelelőbb?
2012. júl. 6. 18:59
14/16 anonim válasza:
mindenképp minit vegyél, legkisebbet ami létezik.
15/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom még, hogy most mit fogok csinálni mert nem a tamponfelhelyezésétől félek, hanem a fertőzésektől inkáb!!!
2012. júl. 7. 13:31
16/16 anonim válasza:
fertözést nem kaphatsz ha tampont használsz attól nem félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!