Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fáj a közösülés. Mitől lehet?

Fáj a közösülés. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Először a barátommal hüvelygombára gyanakodtunk, így kipróbáltam a Canesten Combit, de az nem segített. Az égető, csípő érzés megmaradt, de csak akkor, ha "úgy" együtt vagyunk, amint abbahagyjuk, a fájdalom megszűnik. Mitől lehet??
2009. júl. 10. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem nedvesedsz be eléggé. Használjatok síkosítot.
2009. júl. 10. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:

a canesten kombi egyáltalán nem mindnekinek válik be, sőt olyanis van h az a 3 tabletta egyáltalán nem elég.

de ha nem darabos a folyásod, és nem viszketsz, akkor lehet h tényleg nincsen gombád.

van viszont rengeteg másféle gyulladás, vagy fertőzés amitől fájhat a közösülés, de ezeket csak orvos tudja megmondani.

egyébként a párod is kenegette magát a kenőccsel? mert ha neked gombád lenne, akkor ő is elkaphatta, és a kövi szexnél meg visszafertőz.

2009. júl. 10. 16:08
 3/5 A kérdező kommentje:
igen, ő is kente magát. és elképzelni nem tudom h mi lehet a baj.. a vizeletem is csíp, lehetséges, h felfázhattam.. de attól is fájhat a közösülés? és ezzel el kellene mennem dokihoz, vagy van vmi házi gyógymód?
2009. júl. 10. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a vizeleted is csíp, a hüvelyedben pedig fájdalmat érzel, azonnal menj orvoshoz. Előfordulhat, hogy valamilyen bakteriális fertőzésed van, ami nagyon komoly gyulladást okozhat (a gomba is...). A Canesten csak néhány esetben segíthet, nekem gombás fertőzésnél csak ártott.

Szóval irány a doki és addig vagy ne szexeljetek, vagy szigorúan gumival és síkosítva.

2009. júl. 10. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
felfázás is lehet igen, ha pisilésnél csíp. sztem ezmár orvost igényel, eztmár nemnagyon tudod otthon meggyógyítani. magától is elmúlhat, de az kockázatos, mert maradandó károsodást okozhat
2009. júl. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!