Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Menstruáció utolsó...

Csajok! Menstruáció utolsó 1-2 napján, amikor pecsételő vérzés van, lehet menni strandra?

Figyelt kérdés

Hétvégén mennék strandra, de akkor lesz múlófélben a havi bajom és nem tudom, hogy így mehetek-e? Ti hogy vagytok ezzel?

Ilyenkor már nem szoktam tamponozni, csak tisztasági betét. Értelemszerűen nem raknék betétet, amikor vízbe megyek.

tanácsokat, véleményeket, tapasztalatokat kérnék. Köszönöm!

17/L

2012. júl. 5. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy mini tampon nem árthat, én legalábbis így szoktam, és azt is cserélni. bár lehet, én már túlzásba viszem, de szerintem tampon nélkül még semmiképp ne. :)
2012. júl. 5. 16:20
 2/5 anonim válasza:
100%
Egyetértek az elsővel, mindenképpen tampon, mivel ilyenkor még nyitott vagy fertőzésekre.
2012. júl. 5. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak tamponnal!
2012. júl. 5. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tamponnal én is voltam már úgy hogy a vége felé voltam. Sztem úgy nyugodtan. :) Jó strandolást ebben a tikkasztó hőségben. :))
2012. júl. 5. 16:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a segítséget! :)
2012. júl. 5. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!