2 hónapja megduzzadt nyirokcsomók a mell szélén?
ultrahang mit mutatott?
nem vettek szövetet és küldték el viszgálatra?
lehet sima antibiotikumos kezeléssel elmulasztható,de akár rák is lehet
szedtél rá valamit?
ultrahangon voltam, 2 orvosnál is. az első azt mondta, hogy várjak 2 hónapot és ha nem múlnak menjek vissza, mert lehet ki kell venni őket. a második szintén csak ultrahangot csinált, látott a mellemben egy fibroadenomát és 3 megnagyobbodott nyirokcsomót. azt mondta elmúlnak. ennyi.. semmi szövetminta meg stb. még nem múltak el, 2 hónap telt el azóta, mióta észrevettem őket.
az előzménye az volt, hogy engem megcsípett egy kullancs, néhány órát volt bennem, meg sem szívta magát vérrel, utána kaptam injekciót és szedtem pár napig antibiotikumot. lehet ez az oka a nyirokcsomóknak, legalábbis a dokik szerint. de akkor miért nem múlnak már el?? sőt, nem is zsugorodtak a hetek elteltével sem.
Keress normális orvost,súlyos is lehet
Közeli ismerősnek is igy kezdődött,most épp áttétes nyirokrákra kap kemoterápiát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!