Menstruáció előtt és alatt hasmenés normális? Nekem sajnos mindig igy van és nagyon kellemetlen. Nektek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 07:20
11/15 anonim válasza:
nekem általában a mensim előtti 2-3 napban székrekedésem van, hiába eszek szilvát, iszok sokat, semmi nem jön, aztán a mensim első 1-2-3 napján pedig megy a hasam, "kiürül rendesen" a belem :D nem szokott fájni meg nem vagyok rosszul, csak kellemetlen. olyankor én normaflore-t iszok és jobb lesz. :)
12/15 Hakapeszimakiandi válasza:
Szia! Nekem is mindig van! Elötte ès közben is. Ès igen.. mikor terhes lettem az első ès az utolsó 3 hónapot is vègig szenvedtem a hasmenèssel. (Cserèbe viszont egyszer sem hánytam) :D
13/15 anonim válasza:
De jó, hogy rátaláltam erre a kérdésre. Most nálam aktuális, remélem. Nem tudtam elképzelni, hogy előző mensinél és most mitől van hasmenésem, ha 1x nem is olyanokat eszek, amitől indokolt, továbbá az elmúlt 4-5 napban nem is voltam olyan helyen nagyon, ahol fertőzést kaptam volna (tehát emberek között nem nagyon voltam). Mensi még nem jött meg, majd csak fog. Most is hányinger, meg mozgolódnak a beleim. Az egyik válaszoló tanácsát megfogadom, hogy probiotikumot fogok szedni ilyenkor, vagy kefirt. Azt hittem, hogy valami nyavalyát elkaptam el, de remélem csak tényleg ez a mensi előtti hasmenés lesz :D
14/15 havaseső válasza:
Nekem is így van, de legalább kitusztulok:DD
15/15 anonim válasza:
Nálam is így van, beijedtem mert nemrég lábaltam ki egy hosszú hasmenéses időszakból amiből kiderült hogy tejérzékeny vagyok. Tartom a diétát erre ment a hasam, mire másnap megjött (: ma is ez megy sajna, első pár napon én nagyon görcsölök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!