Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy a meleg miatt...

Lehetséges hogy a meleg miatt késik a menstruációm?

Figyelt kérdés
Igazából 2.án meg kellet volna jönnie, de semmi. A meleg miatt lehet?
2012. júl. 4. 14:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
Na akkor nem csak én vagyok így..nekem 8 napja késik:S a mellem fáj egy jó ideje már pattanások is vannak de az mindig szokott lenni..a mellfájdalom viszont csak akkor mielőtt megjön..ideges nem szoktam lenni csak mióta késik mert hogyne lennék ideges ettől..mindig pontos szokott lenni 12 éves korom óta 1-2 nap eltérés van max ..barátom nincs most terhesség kizárva..viszont az étvágyam jobb a hasam akkora mint egy nagy lufi..már itthon nem akarják elhinni hogy nem vagyok terhes csupán azért mert nagyobb lett a hasam..de én is az időjárásra gyanakodok más oka nem lehet:S nekem se folyás se semmi nincs ..:S
2012. júl. 5. 22:50
 12/18 anonim válasza:
nekem ma sikeresen késik 5 napja fogalmam sincs hogy mitől lehet, mert amikor a párommal is együtt voltunk akkor védekeztünk és nem is bennem ment el, a hasam folyamatosan fáj, pattanásom nincs, folyásom nincs, a melleim fájnak, és nem tudom hogy most mit csináljak, azt is olvastam hogy szex után is késhet legalább 1 hetet, ebben reménykedem, pedig már mindent kipróbáltam annak érdekében hogy megjöjjön, vörös bortól kezdve a forró fürdőn keresztül a tornáig, de semmi eredménye sincs :/
2012. júl. 6. 11:57
 13/18 A kérdező kommentje:
nekem tegnap délután megjött. Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem jön meg. De látom sajnos más is így van ezzel:/ reméljük csak a front:) Én is szoktam próbálkozni hogy megjöjjön de én citromos vizet, meg citromot szoktam enni. hát nem igazán vált be..
2012. júl. 6. 14:13
 14/18 anonim válasza:
örülök neki hogy már neked megjött!:) igen igen nagyon reménykedem benne hogy csak a front az ami miatt késik még mindig :l de a hasam az nagyon fáj de nem jönne meg,hogy mennyire gyűlölöm!:D Drukkoljatok !:D
2012. júl. 6. 15:52
 15/18 anonim válasza:
Én már feladtam hogy megjöjjön már lassan közeledek a 2 hét várakozáshoz....akkor maradjon ki én is annyira utálom csak idegesíti az embert ha megjön akkor azért mert szenvedni kell vele, ha meg nem akkor azért hogy mi lehet a baj..:Sjó neked hogy megjött!
2012. júl. 6. 16:58
 16/18 anonim válasza:
én már 4 nap után feladtam és ez most az 5. nap.Pontosan ez így van!Ha megvan az a baj ha nincs akkor az.De a biztonság kedvéért elvégzek majd egy tesztet is.
2012. júl. 6. 18:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Minden kép csinálj tesztet az megnyugtat. én is voltam így. meg csináltam láttam hogy nincs gond meg nyugodtam. nem érdekelt hogy megjön vagy nem mert tudtam hogy majd meg fog és meg is jött. ez kb fél éve volt.
2012. júl. 6. 18:25
 18/18 anonim válasza:
Nekem megjött ma reggel!Én voltam egyébként a közel 2 hetes várakozó..és furcsa de ahogy reggel nem arra keltem hpgy meggyulladok meg fülledt meleg van és folyik rólam a víz egyből jobban éreztem magam és meg is jött szóval lehet tényleg ez az idő befolyásolja..tavaly is így jártam csak akkor még barátom is volt és volt okom izgalomra rendesen de akkor 1 hetet késett kereken de a legnagyobb forróságban..
2012. júl. 7. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!