Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a tampon felhelyezése?

Miért fáj a tampon felhelyezése?

Figyelt kérdés
Még sosem használtam tampont. Az OB Minivel már többször próbálkoztam, de csak 1-2 cm-ig ment, mert fáj. Miért??
2009. júl. 9. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
vagy gyenge napon csinálod vagy rossz irányba próbálod, hátrafele told, hátha úgy jobb
2009. júl. 9. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a gyenge nap miatt... de azt hallottam, minit akkor is lehet. :/ Köszi a választ!
2009. júl. 9. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lazulsz el eléggé. Lehet hogy hülyeség, de nem menzis napon az próbáld meg, h. meddig megy fel az ujjad. Aztán amikor megjön, teljesen lazulj el. Én olyan helyzetbe szoktam felhelyezni, h. a wc mellé állok és egyik lábamat felteszem rá. Így terpeszben talán könnyebb. Utána legugolok, előrehajolok, stb., h. biztosan jól helyeztem-e fel! Csak lazán! ;-)
2009. júl. 9. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Lábakat a wc, vagy kád szélére és lazulj el, ha még nem megy akor sikosítóval bekenheted a csucsát, nekem is csak azzal sikerül,mert azáraz vagyok.

[link]

2009. júl. 9. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!