A menstruációm kb 4-5 napja tart. Holnap megyünk strandra és szerintem még holnapután is meglesz. Hogy mulaszthatnám el?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 16:20
11/21 anonim válasza:
Lehet, hogy konzervatívnak tartatok, de a menstruáció alatt nem ajánlatos a fürdés. Mármint a strandon vagy ilyen helyeken.
Ebben az időszakban fogékonyabb vagy a fertőzésekre.
Én nem ajánlanám neked a fürdést.
Persze, ez csak az én egyéni véleményem.
12/21 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek az előző válaszolóval!
13/21 anonim válasza:
Tampont 13 evesen is lehet hasznalni.Hisz nem korfuggo. Az mas kerdes ,hogy akarsz e? Tamponnal lehet strandra menni, de valoban nem tanacsos a fertozesek miatt.
A teak es hasonlok pedig nem adnak 100% os garanciat arra, hogy teljesen elmuljon raadasul ha vizbe mesz akkor ujra megvan az esely nagyobb verzesre.
Az pedig eleg kellemetlen latvany lehet.
14/21 anonim válasza:
Jobb ötlet...ess teherbe:) 10 hónapig Bármikor fürödhetsz, bárhol:)))
15/21 anonim válasza:
Ha attól félsz hogy túl fiatal vagy a tampon használathoz, nem kell félned. Én is 13 évesen kezdtem el használni, mert verseny szerűen úsztam. :) Más megoldás nincs.. vagy hogy nem mész a vízbe.
16/21 anonim válasza:
Van olyan tampon, ami direkt úszáshoz van.
17/21 anonim válasza:
de használhatsz tampont. vagy rá van írva a dobozra hogy 13 évesek nem használhatnak?
18/21 Elsa válasza:
A strand megvár.
Akkor se menj vízbe egyébként, ha tampont használsz esetleg! Simán megszívja magát sajnos.
19/21 -Saffy- válasza:
igyál meg 1dl citromlevet biztos h használni fog csak annyi h kövi hónapban kicsit késni fog de ne aggódj meg fog jönni attól
20/21 anonim válasza:
nehogy már egy strandolás miatt felborítsd a tested normális biológiai ütemét! Használj tampont....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!