Lányok, ifjú hölgyek! Ti vonzónak találjátok, ha egy pasi mellkasa, hasa picit szőrös?
csupasz mellkas mindenképp!!
meg a szőrös has sem nyerő nálam. bár attól függ mennyire szőrös. barátomnak a mellkasa csupasz, a hasán meg a köldöke alatt egy pici vékony csík van, de csak olyan kevés és puha szőr hogy szinte alig lehet észrevenni, az egyáltalán nem zavar. de a mellkas mindenképp szőrtelen legyen ha az én ízlésemnek akar megfelelni.
19/L
Én fiú vagyok és nekem az átlagosnál szőrösebb. A barátnőm kérésére szőrtelenítem,de nekem is sokkal jobb érzés szőr nélkül.
Ha viszont csak picit lenne szőrös nem hiszem,hogy leszedném.
Vonzónak találom, engem nagyon felizgat :)
22/l
nos,ha nagyon szoros utalom..fujj,ha kicsit szoros itt ott nem zavar,es a csupasz is bejon
18/l
Ha egy lány amiatt nem fog éppen vonzónak találni,mert a mellkasod szőrös,akkor vele ne is foglalkozz :)
Az én barátom mellkasa is szőrös,és én igenis azzal tartom vonzónak,szőr nélkül nem is ő lenne :)
Tök mind1 szerintem,hogy egy fiú mellkasa szőrös,vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!