Milyen orvoshoz forduljak?
Figyelt kérdés
nos,semmi mellem nincs. Akkora mellem van mint egy ovis kislánynak... elhihetitek mennyire zavar. Egy melltartó sem jó rám... Amúgy nem vagyok egy vékony csaj,ezért is furcsállom. Plasztikai sebészen kívül hova fordulhatnék?2012. jún. 29. 21:45
1/7 anonim válasza:
Sehova..nincs mellnövesztő orvos. Vagy elfogadod magad így, ahogy vagy, vagy jön a jó öreg szilikon egy pár százezerért.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább a koporsó... az olcsóbb
2012. jún. 29. 21:53
3/7 anonim válasza:
hülye! :D ha képes leszel elfogadni magad így (amiről nem állítóm, hogy könnyű), lesz olyan, aki ellenkező nemű és szintén elfogad!
1. voltam
4/7 anonim válasza:
Buta vagy, ha inkább a koporsót választanád. Fiú vagyok. Hidd el, a szépség nem a mell méretén múlik!!! :) Te is lehetsz nagyon szép, ha kis melled van! :)
5/7 anonim válasza:
Hát úgy hidd el, hogy nekem kb 23-24 éves koromban indult meg nagyon a mellnövekedés. Nem azt mondom, hogy előtte deszka voltam, de nem voltak sose nagy melleim.
6/7 A kérdező kommentje:
de nagyon szomorú vagyok:( van barátom,de itt a probléma az hogy én magamat nem bírom elfogadni:(
2012. júl. 1. 11:37
7/7 anonim válasza:
Előtted író vagyok. Én is rengeteg kapcsolatomat tettem tönkre az önsajnálat miatt... hidd el a barátod sem fogja sokáig bírni... nem rosszindulatból mondom, hanem mert velem is sokszor előfordult. Ha ő így szeret akkor így szeret... próbáld nem tönkretenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!