Szerintetek az normális ha már 11. -ik napja megvan?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron jött meg legelőször és azóta mindig csak kéthavonta szokott megjönni,és csak kb. 3-4 napig szokott tartani, de mostmár 11-ik napja van meg és nem nagyon lett gyengébb az erőssége:/ picit félek mert eddig nem volt ilyen mit ajánlotok??
14/L
2012. jún. 28. 11:57
1/7 anonim válasza:
Az természetes, hogy a te korodban még össze vissza jön meg. Idő kell, hogy beálljon. A 11 nap szerintem sok. Amikor nekem először jött meg nem akart elállni. Valahogy engem is 10-12 nap után vitt el az anyukám a nőgyógyászhoz, aki megvizsgált és adott gyógyszert, amitől helyrejött. Ne izgulj semmi retteneteset nem fognak csinálni de várj még 1-2 napot és menj el egy nőgyógyászhoz.
2/7 anonim válasza:
Szerintem 10 nap után már orvoshoz kell menni, akármilyen rövid ideje menstruálsz.
3/7 anonim válasza:
Nekem is 10 napot mondott a dokim, hogy ha annyi idő alatt nem múlik el a menzesz, keressem meg. Inkább lásson orvos!
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor még várjak 1-2 napot hogy javul-e??? csak mert a dokihoz lehet hogy előre időpont kell vagy nem??
2012. jún. 28. 13:07
5/7 anonim válasza:
Sürgősséggel elmehetsz bármikor. Megmondod, hogy már 11 napja menstruálsz. Csak fog fogadni.
6/7 anonim válasza:
Sztk-ba mehetsz akár ma is. Ugyan sok helyen ott is időpont kell, de ha megmondod, hogy sürgős, akkor kötelesek ellátni. Ez pedig sürgős, ne várj vele a jövő hétig!
7/7 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre,hogy valamivel gyengébb lett,szerintem várok még 1-2 napot,hogy javul-e és csak akkor megyek orvoshoz, ha nagyon muszály.Am köszi a válaszokat:)
2012. jún. 28. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!