Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása mennyi ideig befolyásolja a menstruáció pontosságát?

Figyelt kérdés
Tavaly ősz óta nem éltem nemi életet így kb. március óta abbahagytam a szedését.Nem sokkal rá összejöttem egy fiúval akivel kb. 1 hónapja feküdtem le először.Amíg szedtem a tablettát mindig kedden jött meg mióta nem azóta is beállt normálisan (április,május) csak akkor mindig csütörtöki napon.Ebbe a hónapba viszont még nem jött meg (pont 1 hete kellett volna) és nagyon félek ,hogy védekezés ellenére (óvszer) terhesség állhat fent.Viszont múlt héten érettségiztem is és nálam volt ,hogy a stressz már befolyásolta.A kérdésem az ,hogy lehet-e ,hogy ha 2x pontosan jött meg most mégis a gyógyszer abbahagyása kavart be?
2012. jún. 28. 03:57
 1/1 anonim válasza:

Az érettségi, stressz simán befolyásolhatja! Én is voltam egyszer így, kb 1 hetet-10 napot késett. Vegyél tesztet, az megnyugtat.

De ha a gumival nem volt gond, akkor nem lehet baj!

2012. jún. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!