Járok egy fiúval titokba. És barátnömmel beszélek és hát elmondtam érre bejelentette h ő is jár vele titokba. Elég váratlan volt most kiakarunk cseszni a fiúval. Van valami ötletetek? FOntoslenne
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 00:47
11/13 anonim válasza:
Nem rosszabb nála, ha ilyet csinál. Megcsalni valakit féregség, melegchaten hirdetni meg éretlenség, az meg nem gáz. Lehet talál magának majd párt.
12/13 A kérdező kommentje:
Kössz a tippeket.
Utolsó iró-->Ez nagy volt:DD talál magának párt:D _(Y)
2009. júl. 8. 07:30
13/13 anonim válasza:
Hát szerintem csak egy tipp. (tudom h már régi a kérdés...) ne rakjátok fel meleg oldalra, se semmilyenre.. nagyon meglehet szívni az ilyeneket. (tapasztalat.) ha kiírod mobilszámát, elkezdik hivogatni. Aztán ha a csávó komolyan veszi, szépen bemegy a rendőrségre, és elmondja h mivan. A rendőrség szépen lenyomozza az egészet h ki regisztrált, honnan stb. Aztán szépen behívnak rendőrségre és jobb esetben megúszod egy priusszal. Rossz esetben mehetsz bíróságra, és még anyádnak is magyarázkodhatsz hogy mivan.: ) de titudjátok mitcsináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!