Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló mennyi idő...

Fogamzásgátló mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből, ha évekig szedtem és most abbahagyom?

Figyelt kérdés
6 évig szedtem, de most szeretném abbahagyni, mert ez idő alatt folyamatosan szedtem magamra, évente kb. 1-2 kilót. Ezt már soknak érzem, de leadni nem tudom, hiába mozgok. Emellett a narancsbőrtől is szenvedek. Több helyen olvastam, hogy ebben mind nagy szerepe lehet a fogamzásgátlónak. Úgy döntöttem abbahagyom, találunk más módszert a védekezésre, mert családalapítás még nem aktuális. De nem tudom, hogy ennyi idő alatt mikorra ürülhet ki a szervezetemből.
2009. júl. 7. 22:15
 1/6 anonim válasza:
47%
30 nap alat ki tud ürülni a szervezetből én úgy tudom de hogy ennyi ideig szetted azt nem tudom lehet meg + 10 nap amugy ajánlom hogy a férfiaknak is van mar fogamzásgátló tableta
2009. júl. 7. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem tudom pontosan mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből de hasonló cipőben járok...

Két és fél, három évig szedtem Yasminelle-t, 10kilót kaptam fel magamra és abbahagytam. Kb 2-3 hónapig mintha semmi nem történt volna, de a 4. mensim már késett két hetet és onnantól mintha fejreállt volna a hormonháztartásom... Kijött rajtam 1000+1 patti és a menstruációm is össze vissza jön meg.

Úgyhogy szerintem nekem most kezd ürülni...

De ez nem 100%, csak tapasztalat...

2009. júl. 7. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

én azthallotam, h normálisan és teljesen 3 hónap alatt ürül ki. mikor nemkezdjük el szedni a következő levelet amikor kéne, már akkor elindul az ürülési folyamat, de aztmondják 3 hónap kell hozzá, míg minden kiürül, és a nyálkahártya felépül.

amúgymeg nagyon sokan vannak úgy h ráfogták a foggátlóra a hízásukat, aztán abbahagyták, és semmisem történt, híztak tovább, vagy ugyanúgy maradtak. a mai korszerű tablettáktől már nemigazán híznak az emberek.

következő "amúgymeg": lehet tablettát is váltani, nemcsak egyféle létezik, ha aztgondolod h az adott tablettádtól híztál meg.

férfi tabletta magyarorszégon pedig még nincsen. marad az óvszer, vagy neked a hüvelygyűrű, spirál, esetleg különböző kúpok amiket szex előtt felkell majd rakosgatnod magadnak.

2009. júl. 7. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kiállok a tabitól hízottakért...:D

Nekem nem ez volt az első gyógyszerem és amikor véglegesen abbahagytam kisebb lett az étvágyam és ha nem is azonnal de elkezdtem fogyni! Tuti biztos a hormon növelte meg az étvágyamat ezt már orvosoktól is kéreztem és mind azt mondták hogy a fogamzásgátló növeli az étvágyat! Szóval nagyon sokan az ismerőseim közül korszerű tabit szedtek és érdekes módon a szedése közben híztak meg!

Ezzel nem akarlak megbántani kedves előző csak ezt lekellett írnom...:D

Ne haragudj ezért kérlek!:)

2009. júl. 8. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én nemharagszom, amúgyis csak azt írtam, h nagyon sokan vannak így. de persze nem mindenki. van aki ennyire negatív hatást ér el. genetika, hízásra hajlamos. vannak ilyenek.
2009. júl. 8. 01:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat! Hát én is kíváncsi leszek, hogy mit fogok tapasztalni, ha abbahagyom. Más gyógyszerre nem akarok váltani, ez is alacsony hormontartalmú, és nem híztam tőle látványosan, csak úgy szép fokozatosan. Nincs kedvem kísérletezgetni a különböző gyógyszerekkel. Nem vagyok biztos benne, hogy ettől híztam, lehet, hogy csak a "korral jár" :D

De a melleim is még mindig folyamatosan feszülnek, szerintem ez is a gyógyszertől van, 25 évesen már nem nagyon kellene nőniük. Úgyhogy szerintem jobb, ha pihentetem egy picit a szervezetem. Védekezésként óvszert, vagy hüvelykúpot fogok használni.

2009. júl. 8. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!