Mit tegyek a hátammal?!
Figyelt kérdés
pattanásos miteszeres a hátam. de most kezd jobb lenni már, egyre kevesebb van rajt.. de sajnos nagyon csúnya sebhelyes maradta a hátam. szappant,testradírt használok napozom, szellőztetem eleget, de mit tegyek h szebb legyen és eltűnjön a sok sebhely?!2012. jún. 26. 12:22
1/9 anonim válasza:
Napozz rá egy kicsit, esetleg vegyetek rá valamilyen sebhalványító krémet, de azt ne nyáron használd, mert a legtöbb fényérzékennyé teheti a bőröd.
2/9 A kérdező kommentje:
sokat napozom. és szoliba is járok néha, de nem sokat használ :/
2012. jún. 26. 12:39
3/9 anonim válasza:
Akkor vegyertek rá hegkezelőt, de mint mondtam ne nyáron és akkor a szolit is felejts el. A Contractubex nem sokat ér, a Remescar már valamivel többet a szilikon miatt, de csodát ne remélj tőle.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsod. megpróbálom vmelyiket.
2012. jún. 26. 12:51
5/9 anonim válasza:
hány éves vagy?
fogamzásgátló segítene
6/9 A kérdező kommentje:
19. szedek már 2 éve és nem segít sajnos :/
2012. jún. 26. 21:32
7/9 anonim válasza:
Melyiket szeded?
Én abbahagytam a tablettát 2 éve.
Csupa patti lett a mellkasom, arcom, hátam.
10hónap alatt sem múlt el.
Így újra írattam.
Rendbe jöttem.
aztán most januártól megint nem szedem
ne tudd meg hogy néz ki a hátam
:(((
8/9 A kérdező kommentje:
cypromix-et szedek.. ami nem is szabadna most megyek vissza és iratok másikat. előtte már nem tudom mit szedtem de az sem használt. és arcom is csúnya még. neked melyik gyógyszer használt?
2012. jún. 27. 20:01
9/9 anonim válasza:
100% osan csak a yadine
a yasminelletől ugyanúgy ott volta az államon a pattik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!