Lányok, picit olvassatok már vissza! Minden ötödik kérdés lassan ez! Semmilyen gyógynövénnyel, hókuszpkusszal, citromlével és tsaival NEM lehet a hormonális ciklust befolyásolni! És ez így is van jól. Nem kell a természetbe beavatkozni. Gyógyszeresen lehet eltolni ciklust, orvosi felügyelettel. Ha a ciklus felborul, akkor viszont nem annyira egyszerű visszaállítani. Egy nyaralás, strand, randevú nem ér meg annyit, hogy összezavard a szervezetedet. El kell fogadni, hogy nők vagyunk, a menstruáció az élet része és még lesz számtalan alkalom, amikor nem jókor jön. Felfogás, hozzáállás kérdése az egész.
2012. jún. 26. 10:11
2/5 anonim válasza:
de lehet csúsztatni pl cickafarkfűvel vagy palástfűvel
mindkettő női hormonokat tartalmaz
DE! nem lehet tudni, hogy neked késni fog tőle vagy hamarabb fog megjönni
szerintem ne csináld
2012. jún. 26. 10:35
3/5 anonim válasza:
Ez nem igaz. A cickafark kamazulént tartalmaz, ami gyulladáscsökkentő hatással bír. A palástfű pedig cseranyagot és flavaonoidokat, amik fő hatása a vérzéscsillapítás összehúzás. Egyik sem női hormon és egyik sem fogja a hormonrendszert befolyásolni.
Fitoösztrogén tartalmú növény a szója, de ezt is inkább a változókori tünetek enyhítésére alkalmazzák.
2012. jún. 26. 10:40
4/5 anonim válasza:
1. válaszoló!
Érsd meg hogy IGEN IS LEHET KÉSLELTETNI , VAGY ELŐRÉBB HOZNI!
pl:a rozmaring tea előrébb hozza !
vagy a citromlével lehet eltolni
(ha a neten valaki utána nézne , és nem kényelmesen várja a jószerencsét akkor talán okosabb lenne) !!!!
manapság a neten minden megvan / fentvan !
aki keres az talál aki talál az keres! xDD
2012. jún. 28. 19:24
5/5 anonim válasza:
Mi a fészkes fenétől hozná előre a rozmaring tea?! Elmondanád, ne hari, de a kuruzslásnál azért egy picit többet kellene tudni! Én vizsgáztam fitoterápiából, de ilyen hatása biztosan nincs a rozmaringnak! A neten meg sok marhaság van. Köszöntem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!