Iskolaorvosnál a lányoknak miért kell levenni a bugyit is a doki előtt?
:O
Nekünk eddig sosem kellett levenni,csak bugyi+melltartóra kellett vetkőznünk.Idén a felvételi előtt volt orvosi akkor a mellünket megnézték,gondolom azért,hogy nem-e van esetleg valakinek egy kis duzzanat benne.De a bugyi maradt most is.
Vagy te már középiskolába jársz,és ott kell levenni a bugyit is?
14/L(pont most megyek középsuliba,azért érdekel,hogy te hova jársz.)
én sem venném le...majd ha valami bajom lesz elmegyek nőgyógyászhoz,ha meg nincs bajom fölösleges megnéznie..
1.voltam.
nálunk sem kellett soha. még a melltartót sem kellett levenni.
különben több iskolában is így szokás, bár szerintem nem sok értelme van tényleg, úgyis elmész szakorvoshoz, ha vmi gond van...
Nekem van egy jóbarátom, aki iskolaorvos (is). Mivel én meg medical-fetish kedvelő vagyok, egyszer kifaggattam, hogy mit hogy és miért csinálja. (Mielőtt perverz vadbaromnak hinnétek, jelzem: most csak a válaszadás miatt írok és nem csináltam még semmi megvetendőt soha)
Ő azt mondja, hogy: 1. egymás előtt nem vetkőzteti le a gyerekeket(tiniket), 2. egyszál alsóneműre kell nála levetkőzni, így szemrevételezi a testtartást, a lábon, kézen a körmöket, lúdtalpat, a bőr egészségességét, a mellkas fejlettségét, lányoknál az emlő fejlettségét, egyformaságát, deformitásokat keres rajtuk. A legvégén pedig ő is leveteti az alsót, fiúknál a heréket, mellékheréket és a fitymát vizsgálja, a lányoknál pedig azt, hogy nincs-e folyás vagy fertőzés, netán elváltozás. Nyirokcsomókat végigtapint mindenkinek, a hónaljban és a test többi részén, a lányok melleit is alaposan áttapintja, sőt a fiúknál is nézi, nincsenek-e amolyan kamaszcsomók. Természetesen meghallgatja a szívüket, tüdejüket stb stb. És nem pedofil, csak alapos. Kizárólag szakmai alapon végzi a dolgát. De tetőtől talpig vizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!