Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A méhemnél erős nyomást...

A méhemnél erős nyomást érzek. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
A menstruációm 7. napján vagyok már alig van vérzésem.Az egész menstruációm fájdalmasan zajlott le göcsrökkel, hányingerekkel,ami nagyon nem jellemző nálam...és pisilésnél erős nyomást érzek a méhemnél kb 3 napja és a hüvelyem is nagyon fáj.Estleg valaki tudna nekem segíteni, hogy miért lehet ez..esetleg van vlamai komolyabb bajom?Felfázás...vagy valami hüvelyi fertőzés?Vagy mi lehet?Köszönöm a válaszokat előre is!
2009. júl. 7. 10:12
 1/2 anonim válasza:
szia! mindenkepp menj orvoshoz! ugyan ezekkel a tunetekkel mentem en is es kaptam ra antibiotikumot meg gyulladas csokentot! azt mondta a doki valami bakterialis fertozesrol van szo. 2 nap alatt elmult a fajdalom es 1 hetes gyogyszer kura volt eloirva.
2009. júl. 7. 10:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Remélem még a héten eljutok csaknem tudom pontosan, hogy hogy van rendelés!Egyébként felfázásra is gyanakszok most egy kicst..Most ilyen gyulladás csökkentő cseppeket tettem teába..nem tudom mennyire hat, de remélem segít valamit...

2009. júl. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!