kamillázzam is?Vagy jobban járok ha canesten kombit veszek.
Viszketek,és túrós folyásom van,ez tuti gomba mert már volt.
Köszönöm aki válaszol.
2009. júl. 7. 09:23
1/9 anonim válasza:
Jó a natur joghurt is, csak arra figyelj hogy élőflórás legyen.
2009. júl. 7. 09:29
2/9 anonim válasza:
Én nem használnék ilyesmit. Biztosan gombás fertőzésed van, de az nem, hogy a joghurt és/vagy a Canesten jó lesz rá. Saját tapasztalatból írom, hogy közel egy hétig kezelgettem magamnak a fertőzésemet, amitől már a méhem is begyulladt. A nődokim jól leszúrt és a végén több, mint 15ezer Ft-ba került, hogy meggyógyuljak.
A helyedben felkeresném a nőgyógyászt és hagynám, hogy ő kezeljen ki.
2009. júl. 7. 09:35
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.tegnap kezdődött,megpróbálom a jighurtot,ha semmi pénteken doki.és kedves első válaszoló.a hűvelybe is tenni kell??bocsi sosem csináltam még.
2009. júl. 7. 09:43
4/9 anonim válasza:
Kislány ne kisérletezz, uzsgyi a dokihoz! Ha gyulladás lenne a kovetkezménye az átterjedhet a méhre és a petevezetékre, amely osszenovéseket produkál, remélem késobb szeretnél babát, tehát ebben gondolkodj és ne gyogyítsd magad "szomszédasszony modta gyogyszerekkel"!
2009. júl. 7. 09:50
5/9 anonim válasza:
Egy tampont élőflórás joghurtba kell mártani és úgy feltenni, állítólag segít.
2009. júl. 7. 09:51
6/9 anonim válasza:
Első vagyok, én nem arra gondoltam hogy hüvelybe tenni a joghurtot (habár hallottam már ilyenről is) hanem minnél többet enni belőle. Nekem egy természetgyógyász ajánlotta. Ha gombásodás van valahol a szervezetbe, a cukros ételek elhagyása, sok élőflórás joghurt és rengeteg folyadék lehetőleg víz fogyasztása.
2009. júl. 7. 09:52
7/9 anonim válasza:
A cukros dolgokban nagyon is jól él a gomba,pont azokat kell kerülni.Igen, a natúr élőflórás joghurt a jó(cukor gyümölcsmentes).A hüvelybe is kell tenni,és fogyasztani is szájon át.
De,ha nagyon el van szaporodva akkor szerintem is menj orvoshoz.Ha már túrós a váladék akkor erős fertőzésed van,lehet hogy a kúp és a kenőcs mellett tablettás kezelés is szükséges.
2009. júl. 7. 10:04
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.
Ja kedves válaszoló,nem vagyok kislány,2 gyermekem van.Köszönöm.doki lesz.
2009. júl. 7. 11:56
9/9 anonim válasza:
azért olyanról is bőven hallani h éppen a doki rontja el a kezelést. felír olyan dolgokat amik csak mégrosszabbá teszik a dolgot. úgyhogy érdemes utána járni, h mitis írt fel a doktorbácsi, éshogy vannak e rossz tapasztalatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!