Okozhatta a 72 órás tabletta? 19/L
Figyelt kérdés
Május 11.- ~ 16 ig tartott a menstruációm, majd május 29.-én megint megjött és tartott ~ 02.-ig , most június 21.-én ( ma ) megint megjött. Eléggé rémísztő hogy egyik hónapban 2x volt meg, igaz egyszer gyengébben, és utána átesik a júniusi hónapba ami ( máj 29.-jun. 02. ig tartott ) erre megjön megint ebbe a hónapban amiben az előtte levű elmúlt. A 72 órás tablettát május elején vagy április végén alkalmaztam.2012. jún. 22. 20:58
1/1 anonim válasza:
Okozhatta, mert nagy adag hormont tartalmaz, de ezt szerintem írja is a betegtájékoztató.
Szerintem nemsoká be fog állni a menstruációd, de ha nagyon aggódsz, keress fel egy nőgyógyászt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!