Mit tegyek akkor ha Július 21 én megyek Horvátországba fürdeni és pont megjön (menstruáció)?
Ezt az intim tölcsért azonnal felejtsd el. Képesek a pénz miatt olyan dolgokat eladni ami akár komoly károkat is okozhat..
Csak gondolj bele. Ha erős vérzésed van, ami ráadásul darabos is,akkor 10-12 óráig az alvadt darabos vér a hüvelyedben gyűlik mert nem tud távozni. Borzalmas belegondolni, milyen büdös lehet,és mennyi baktérium gyűlik meg benned. A tampon legalább felszívja a vért,ás ha nem erős a vérzésed akkor is 4-5 óránként kicseréled.
Ha nem erős a vérzésed akkor elég 4-5 óránként is cserélni a tampont..
Nem tudom,hogy ebben a hónapban megvolt-e már. Ha még nem akkor teszteld le a tampont.
Ha 4 óráig bent hagyod,és nem áztál át,akkor 4 órát simán kibír.
"Horváth országba?" Anyám borogass...!
A problémádat viszont megértem, mikor Horvátországban(!!!) voltunk, nekem is megvolt pont, sőt, kb. minden nyaraláson. Nem egy felemelő dolog.
Tamponnal lehet fürdeni, csak utána cseréld ki!
Utolsó: hol van olyan, hogy Horváth ?! :-)
Tampont javaslom, de semmiképp ne hagyd bent 4-5 órát, amikor fürdesz. Minden egyes mártózás után cseréld ki a tampont!!! Ha csak napozol, vagy kirándultok oké a 4-5 óra, bár attól függ hányadik napon vagy és mennyire erős, de vízben nem kéne addig hagyni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!