Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha fáj a derekam (vesémnél),...

Ha fáj a derekam (vesémnél), akkor az mire utalhat?

Figyelt kérdés
1 hete fáj pisiléskor is, meg néha van olyan, hogy hiába pisilek, utána majd' szétdurran a hólyagom...de nem jön semmi, max pár csepp. Egyik este kicsit véres volt a papír is, de aznap és másnap is beleültem kamillateába, és elmúlt. Meg ittam a kamilla-csalán-cickafarkfű tea keveréket, és jobbnak tűnt. Ma reggelre meg nagyon fáj már a derekam. Mi lehet ez? Muszáj elmennem ezzel már orvoshoz? Sajnos olyan hülye a háziorvosunk, hogy nem szívesen megyek oda, mindenkinek savlekötőt ír fel, ha kell, ha nem, már 2 ember is meghalt, mert savlekötőt írt fel neki, közbe meg szívrohama volt. :( Anyumnak is azt írt fel, utána meg ki kellett venni az epehólyagját...na mindegy. Köszi annak, aki tud segíteni!
2012. jún. 22. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre nem fog savlekötő t felírni, mert ez igencsak vesemedence gyulladásra hajaz. Kérni fog egy vizelet vizsgálatot, úgy hogy jobb, ha már viszed a reggeli, első középsugaras vizeletedet egy kis üvegben.
2012. jún. 22. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Szabad háziorvos választás van. Ha ilyen hülye a háziorvosod, akkor válts!

Amúgy meg fogod magad, és elmész az sztk-ba urológia ügyeletre. Oda nem kell beutalót vinned. Valószínűleg valami húgyúti fertőzést szedtél össze, nem jó ezzel viccelni.

2012. jún. 22. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj másik orvoshoz!
2012. jún. 22. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:
orvosváltást én is javaslok, mert ez nem játék... elég komoly gyulladásos folyamatok lehetnek a háttérbe, szerintem ne várd meg, amíg rosszabb lesz, mert egy teljes hasűri vagy medence gyulladásba bele is lehet halni, sőt, ha nem kezelik időben akár műtét is indokolt lehet.. irány az orvos!
2012. jún. 22. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Voltam ügyeleten 1,5 órája, azt mondta az orvos, hogy valószínűleg egy hólyaghurutom volt, ami feljebb ment. Adott rá Nolicint. De kegyetlenül fáj a hátam, most már a hasam is, hogy megnyomkodta. Csak görnyedve tudok járni, minden 5 méteren meg kell állnom leguggolni, mert másképp összeesnék. :( Senkinek se kívánom...de remélem már javulni fog, mert nagyon nagyon rossz :(
2012. jún. 22. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!