Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik szokták borotválni az...

Akik szokták borotválni az intim felüket, segítenének?

Figyelt kérdés

Szombaton megyünk nyaralni és hogy ne kandikáljon ki a fürdőbugyiból semmi, leborotváltam a farpofáimról a felesleget. Azóta megőrülök, úgy csíp!

Akik rendszeresen borotválkoznak, azoknak is csíp? Vagy csak az én edzetlen bőröm nem bírja? Nyugtassatok meg, hogy csak pár napig ilyen!!

2012. jún. 21. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Én elől és hátul is borotválkozom, és csak 1-2 napig ilyen, amíg újra kinő a szőr.

De amúgy ezeket a tüneteket eltüntetheted gyantával. Sokkal tovább maradsz szőrtelen, és nem lesz ilyen csípés.

2012. jún. 21. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze én férfi vagyok, de a szőr férfi/nő esetében is ugyanaz.

Előző válaszíró vagyok.

2012. jún. 21. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég lett volna ollóval levágni, ami a bugyiból kilóg.
2012. jún. 21. 14:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Így utólag lehet, hogy okosabb lett volna :) De hát annyian borotválják (divat, vagy mi), nem gondoltam volna, hogy ilyen kényelmetlen. Na, most már mindegy. Szerencse, hogy volt annyi eszem, hogy pár nappal korábban kopasztottam meg magam, így a nyaraláson talán már nem lesz rossz

Köszi a válaszokat

2012. jún. 21. 15:20
 5/7 amokfuto válasza:
A legegyszerűbb megoldás: nullásgép. Azzal semmiféle bőrirritáció nincs, akármilyen szőrt borotválsz magadról...
2012. jún. 21. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ilyen,elől hátul szőrös vagyok
2012. jún. 21. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok,bocsi elküldtem félkészen,szóval én hajnyíróval szoktam nullásra nyírni,igaz nem lesz tükör sima,és szúr is de legalább nincs az a nagy bozont rajtam.Én a lábamról is azzal nyírom.
2012. jún. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!