Akik szokták borotválni az intim felüket, segítenének?
Szombaton megyünk nyaralni és hogy ne kandikáljon ki a fürdőbugyiból semmi, leborotváltam a farpofáimról a felesleget. Azóta megőrülök, úgy csíp!
Akik rendszeresen borotválkoznak, azoknak is csíp? Vagy csak az én edzetlen bőröm nem bírja? Nyugtassatok meg, hogy csak pár napig ilyen!!
Én elől és hátul is borotválkozom, és csak 1-2 napig ilyen, amíg újra kinő a szőr.
De amúgy ezeket a tüneteket eltüntetheted gyantával. Sokkal tovább maradsz szőrtelen, és nem lesz ilyen csípés.
Persze én férfi vagyok, de a szőr férfi/nő esetében is ugyanaz.
Előző válaszíró vagyok.
Így utólag lehet, hogy okosabb lett volna :) De hát annyian borotválják (divat, vagy mi), nem gondoltam volna, hogy ilyen kényelmetlen. Na, most már mindegy. Szerencse, hogy volt annyi eszem, hogy pár nappal korábban kopasztottam meg magam, így a nyaraláson talán már nem lesz rossz
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!