A magas koleszterin befolyásolhatja a menstruációt? 18/L
Mindig napra pontosan jött meg a menstruációm. (13 éves koromban jött meg először, 2 hónap alatt tökéletesen beállt!)
Kb 10 hónapja csináltattam koleszterinszint mérést, mert a családban gyakori a magas koleszterin.
Kiderült, hogy örököltem én is.
A háziorvos fel is írt egy gyógyszert rá, azt szedtem egy hónapig és amíg szedtem folyamatosan menstruálgattam, nem múlt el, de nem nagy mennyiségben.
Aztán abbahagytam a szedését és a menstruációm is abbamaradt.
Azóta abszolút nincs. Nemrég elmentem újra háziorvoshoz, azt mondta, hogy nem ír fel semmi konkrétat inkább, amúgy is túl fiatal vagyok ahhoz, hogy életem végéig gyógyszeren éljek stb.
Szerintetek mi lesz? Fogok még normálisan menstruálni?
9 hónapja
és terhes nem vagyok, még szűz vagyok, meg am is észrevenném ha nem látnám a billentyűket a hasamtól :D
nekem öröklötten magas, sosem volt normális, állítólag már kislány koromban mondták h "sűrűbb a vérem" több folyadék kéne stb de akkor még vérvételes kivizsgáláson nem jártam
de azért mindenképp elnézek majd nőgyógyihoz
hízás nem volt, normális a súlyom, átlagos az alkatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!