Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nektek mi volt a...

Lányok nektek mi volt a legkellemetlenebb eset amikor megvolt? (sztorit is kérek)

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer áztam át, de totál brutálisan. Szó szerint a nadrágom is teljesen véres lett. Szerencsére tél volt és elég hosszú volt a kabátom. Máig nem értem, hogy mi lehetett az oka, korábban nem fordult elő ilyen velem. Azóta, ha tudom, hogy hosszabb ideig nem jutok kulturáltabb WC-hez tampon+betét párosítással indulok el.
2012. jún. 21. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Begörcsöltem és összeestem a suliban a mosdóban.
2012. jún. 21. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Aikido edzőtáborban csutkára áztam abban a fehér naciban, amit a fiúktól kértem kölcsön, mert az enyém mosásban volt...egész délután azt próbáltam mosni, nem volt teljes a siker...:( Mindennek a tetejében senki nem szólt, hogy tiszta vér vagyok én meg úgy edzegettem halálos nyugalomban...
2012. jún. 21. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Fordítva raktam be egy betétet (ragasztóval felfelé) a bugyimba és felhúztam. Nem volt kellemes...

20/L

2012. jún. 21. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Középsulis koromban történt,hogy azt hittem csak 1-2 órát kell benn maradni,és így nem vittem magammal több tampont,csak az volt ami ,,épp bennem volt.,,Késő délutánig gondolhatod,hogy átáztam ,az volt a szerencsém,hogy volt nálam egy cipzáras felső,azt kötöttem lazán a derekamra,hogy ne lássák...
2012. jún. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!