Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek elég ha csak...

Szerintetek elég ha csak sportmelltartót hordok?

Figyelt kérdés
Utálom a melltartókat (a hagyományosakat) meg alapból picik a cicijeim szóval szerintem nekem felesleg a melltartó de valamit meg kell a pólók alá venni mert különben átlátszik és így döntöttem a sportmelltartónál de az ugye nem lesz gond hogy én szinte egész nap sportmelltartót hordok(miközben a többi ember a hagyományosat)evvel ugye nem ártok a melleimnek hogy nem hordok normális kapcsos melltartókat?? Húú egy picit hosszú lett előre is köszikee

2012. jún. 19. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ártasz, sokáig én is csak azt hordtam :D Mai napig inkább az van rajtam.
2012. jún. 19. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Topot is nyugodtan horhatsz.
2012. jún. 19. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
*hordhatsz. Bocsi, előző voltam.
2012. jún. 19. 16:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszike csak mert az összes osztálytársam hagyományosat hord (még az is akinek nincs)és azt hittem hogy a sportmelltartót azt nem lehet na de megnyugodtam köszike :)
2012. jún. 19. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Várj!

A sportmelltartó és a sima pamut top nem ugyanaz.

A sportmelltartó erősen leszorít, míg a másik nem.

Sima, push-up nélküli pamut topot (melltartót) gond nélkül hordhatsz akár egész életedben, de az igazi sportmelltartó csak sportoláshoz ajánlott.

2012. jún. 19. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Sportmelltartót ne használj, mert elszorítja. Vannak szép, merevítő és szivacs nélküli tini melltartók, én olyat hordanék a helyedben. 24N
2012. jún. 19. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
A jó sportmelltartó nem szorítja el a mellet!!!
2012. jún. 19. 22:02
 8/10 A kérdező kommentje:
hát van 2 fajta is anyum vett 2-t ami ilyen futáshoz meg ilyesmihez megjegyzem jó drága volt a kettő volt összesen 10.000 ezer meg vannak másfajták amik nem annyira szorítanak és azokat hordom de amikor vettük azt mondták hogy sport melltartó de sokkal olcsóbb volt
2012. jún. 20. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem magát a sport melltartót /mondjuk én napi több mint 2 órát sportolok úgyhogy.../de,igazából a másik sincs ellenemre:'D Ruhák alá inkább rendes melltartót szeretek sportolásnál viszont adott hogy a sport melltartót hordom.
2012. jún. 21. 18:22
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. jún. 22. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!