Doruss kérdése:
Hónapok óta folyton barnás hüvelyváladék jön, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Már a tisztasági betét sem elég, és nagyon elegem van, hogy állandóan betétet kell hordanom. Először azt gondoltam, gomba, vagy ilyesmi, és kipróbáltam a canesten combit. Egy kis időre el is múlt, de aztán visszatért, úgyhogy elmentem nőgyógyászhoz. Kenetet vett, de mindenre negatív lett, elvileg nincsen semmi bajom. Azért adott egy ilyen hüvelyflóra erősítő hüvelygélt, de ettől sem jobb. Ráadásul a menstruációm is teljesen rendszertelen, átlag kb. kéthetente van (több, mint két éve menstruálok, ez elvileg még normális). De már elegem van, hogy fogok így nyáron egyáltalán fürdőruhát venni? Mit csináljak?
16/L
2012. jún. 19. 11:27
1/4 anonim válasza:
Ha ettől megnyugodnál, menj másik nőgyógyászhoz. Ő is vegyen kenetet. Ha ő is azt mondja, hogy nincs semmi baj, akkor tényleg nincs, elhiheted.
2/4 anonim válasza:
szerintem endokrinológiára is menj el mert lehet, hogy hormonális bajod is van
3/4 anonim válasza:
a fürdőruha problémát meg tamponnal meg tudod oldani.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, de azért olyan helyeken, mint Balaton meg fürdők nem merek tamponnal fürdeni, nem akarok összeszedni semmi fertőzést. Meg a váladékot nem is szívja föl a tampon, mert az nem a méhből jön.
2012. jún. 21. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!