Help please! Nem gombás meg ilyenek csak sok a váladék:/?
Figyelt kérdés
szóval megvan rendesen már 1-2 éve. De ez a "fehér átok" ahogy én hívom csak jön jön jön -.- normális hogy olyan sok hogy egy nap alatt egy minitampon totálisan megtelik? mert kissé soknak tartom színtelen szagtalan... lehet hogy minden hülyeségre beindulok? :O2012. jún. 19. 00:50
1/7 anonim válasza:
Nem, nem normális. Valamennyi fehér folyása általában mindenkinek van,különösen a peteérés körüli időszakban,de ha ez folyamatos és ennyire sok,akkor irány a nődoki.
2/7 anonim válasza:
A tampon menstruációra való, nem fehérfolyásra!!!
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, tampont azért ne használj folyamatosan, mert úgy tényleg összeszedhetsz valami fertőzést, főleg, ha nem cserélgeted folyamatosan. Nézesd meg nőgyógyásszal, ő eldönti, sok-e. Igazából a mennyiségét a hormonok vezérlik, persze lehet valami fertőzés is, de ezt az orvos hivatott eldönteni.
4/7 anonim válasza:
használhatsz lactacyd femina pluszt, azt helyreállítja a ph-dat, ha bármi van.
5/7 anonim válasza:
Ne tampont használj, hanem tisztasági betétet. Szerintem is a ph-ddal lehet baj, de egyik lactacyd sem jó rá, én már végigpróbálgattam az összeset... Szerintem a nőgyógyász nem fog fehér folyással semmit csinálni (nekem sem csinált), így lefutottam egy pár felesleges kört.
Én ph4-es intim lemosót használok rá, amitől nagyjából elmúlt. Ha szeretnéd, átküldöm a linket, ahol meg tudod nézni Meg nem eszek annyi szénhidrátot, mint eddig, mert nekem az is befolyásolta.
6/7 A kérdező kommentje:
igen kérlek küld el :)
2012. jún. 21. 15:37
7/7 anonim válasza:
[link] ezen az oldalon találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!