Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másnak is nehezen indul a...

Másnak is nehezen indul a pisilés? 30 éves vagyok nem szültem, mikor már nagyon kell pisilnem akkor sem jön ahogy le ülök, majdnem egy perc mire megindul mitől lehet?

Figyelt kérdés
nagyon idegesít hogy nehezen jön sznte erőlködnöm kell h kijöjjön.sokat iszok,2 l minimum.járt már igy valaki

2012. jún. 18. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen, sőt! Ha nem megyek el (vagy nem tudok) akkor el kezd fájni a derekam és a hasam is.

Ilyenkor akár 10 percig is ülhetek a budin, akkor sem lesz semmi. És már fáj is.

Szerintem begörcsölnek a záróizmok, ez lehet az egyik ok.

A másik, hogy én idegen helyen nem tudok pisilni.

Egyéb műtét miatt volt katéterem is 2 napig, na azután (kivétele után) a falat kapartam, úgy fájt a pisilés 2 hétig.

2012. jún. 18. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is sokszor vagyok így, hogy nem akar kijönni. Főleg reggelente. Sokat iszok kb 2 litert naponta, éjszaka nem ébredek fel, hogy kéne pisilnem, aztán reggel elmegyek vécére és vagy egyáltalán nem akar folyni és nyomnom kell meg erősen koncentrálni vagy jön valamennyi,aztán egyszer csak nem jön, közbe a hólyagom még tele és olyan 20 perc múlva tud csak kijönni. Nagyon kellemetlen.
2012. jún. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!