Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Rutinvizsgálaton kiderült hogy gombás fertőzésem van, nem tudom mióta nem voltak tüneteim, szóval ha ilyen "betegségem" van attól mg lehetek terhes?2012. jún. 18. 12:04
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm....
2012. jún. 18. 12:13
4/7 anonim válasza:
Persze. Sőt, terhesség alatt gyakoribb a hüvelygomba is, a hormonális változások miatt. Ha fennáll a gyanú, csinálj tesztet. Minek szurkoljunk??
5/7 A kérdező kommentje:
Hát én szeretném nagyon csak kicsit félek a család hozzáállásától :S
2012. jún. 18. 14:06
6/7 anonim válasza:
Család alatt a párodat érted, vagy a szüleiteket? Hány évesek vagytok? Volna miből felnevelni? Mert ha igen, akkor a szülők örülni fognak, tuti! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Én 27 párom 30 7éve vagyunk együtt én még tanulok (később kezdtem az egyetemet) ő dolgozik. 3 éve vettünk lakást (részlete van de egyenlőre így is tudunk mellette élni)
Csak hát nem vagyunk házasok, és a mi családi körünkben ez elégé nem elfogadott ráadásul anyummal elég furcsa a viszonyunk és tuti kinyírna :S
( És tudom elég öreg vagyok már a saját döntéshez és élethez, de hát mégiscsak az anyám és megint csalódást okoznék...)
2012. jún. 18. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!