Nyáron már meg fog jönni?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és már szőrős vagyok, mindenhol, van fehér folyásom már másfél 2 éve. Szerintetek, most nyáron már mensizni fogok.!?2012. jún. 18. 10:39
1/9 anonim válasza:
Azt nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni. 16 éves korodig nem kell aggódnod. Ha addig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menni. Addig nyugi! :)
3/9 anonim válasza:
Lehet, de nem vagyunk jósok. Az biztos, hogy lesz jó néhány olyan nyarad, amikor arra fogsz gondolni, hogy bárcsak ne kéne menstruálnod. 24N
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi aválaszokat, és hát, igen,tudod, honalj, puna.... meg ilyen helyekre gondoltam!
2012. jún. 18. 11:31
5/9 anonim válasza:
Nekem 12 évesen a nyár kellős közepén jött meg, és annyira utáltam, hogy mivel az elején még szabálytalan is volt nem mehettem strandolni a barátaimmal, és rettegtem, hogy a táborozásokat végig ne vérezzem... Meg fog jönni, ha itt az ideje, ne aggódj. :)
7/9 anonim válasza:
*borotválod
A borotválás sz*r, ert a szőr csak megerősödik és egyre nagyobb lesz. Epilálás és gyantázás, az a jó!
8/9 A kérdező kommentje:
Még nem kell borotválnom..
2012. szept. 6. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!