Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most késik már a menzeszem...

Most késik már a menzeszem már 9 napot. Ma elkezdtem barnáznide csak gyengén. Mitől van ez? Nem vagyok terhse úgye?

Figyelt kérdés
Nincs semmilyen terhességi tünetem... 3 napa csináltam egy tesztet, negatív lett és előtte egy héttel meg mégeszer és az is negítv volt... Az utolsó teszet követően elmentem dokihoz, de nem tudott, mit mondani csak felírtegy gyógyszert. incs cisztám se... akkorha terhes lennék akkor azt a nődoki már mondta volna ha mondtam neki h nincs meg? nem? és ha netán az menstruáció első napján ( am nem jött meg) szeretkeztünk akkor abból nem lehetett volna baj.. pánevédekeztünk is, nem?
2009. júl. 5. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
szia. a teszteket, az orvost, és mindent összeadva, szerinetm biztos, hogy nem vagy terhes. én 3 nap késés után szoktat tesztet csinálni, volt már, hogy többet késett. sokmindent megzavarhatja a már beállt ciklust is, legyen az fogyókúra, táplálkozás, fű, akármi. szerintem még nincs okod aggódni. várd meg a következő menstruációt. ha azzal is valami gebasz lesz, menj vissza az orvoshoz.
2009. júl. 5. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg tök parás vagyok.. pedig mindketten védekezünk (gumi, hüvelytabletta) és félek, h esetleg a "várt menzi alatt estem teherbe így :S " és nem vette észre az orvos sem és a teszt se mutatja ::S udom, h ez kicsit paranoiás, de tök parázo... sosem késett.. most meg barnázok és görcsölget a hasam, mint mikor megakarna jönni. tippek?
2009. júl. 5. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem több, mint 5 éve megvan, de még mindig van, hogy össze-vissza mászkál...

Nem kell izgulni, az idegességtől is csúszhat. Ha már megvannak az előjelei, biztos, hogy néhány napon belül megjön. Nekem is így szokott lenni, ha esetleg úgy dönt, hogy később jön, mint kéne (gyakorlatilag önálló életet él...). Volt, hogy éreztem rendes időben, hogy igen, hamarosan esedékes, de csak egy héttel utána jött meg, mint kellett volna. Ha úgy védekeztek, mint mondtad, biztosan nem lehet semmi gáz. Egy barátnőmnek hormonproblémája van, neki csak akkor jön meg, ha gyógyszert szed... Lényeg: nem kell félni!

2009. júl. 5. 18:23
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. esetleg valakimég ilyen tapasztalatokal?
2009. júl. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!