A házi orvos is felírhat fogamzásgátlót? Tudom, hogy csak akkor, ha előtte a gyógyszert a nődoki felírta régebben. A házi orvos kér róla papírt, h valóban azt a gyógyszert szedem e, vagy utána tud járni valahogy?
még hozzátenném, h nem a kórházba jártam, hanem nővédelmibe, de a dokim nyugdijba ment, azóta más van helyette, de annak a nevét nem tudom, az eddigi papírjaimat és dobozokat kidobtam, a rákszüréses papirra meg nincs ráirva a bogyóm neve, és abba sem mindig becsételnek akárhányszor megyek dokihoz.
Ja de maugy elköltöztek innen, és nem írták hová, lehet nem is rendel egyenlőre a városban sehol, a kórházban meg nincs saját orvosom, ott benn se vagyok a rendszerbe, 6 éve voltam ott.
Én csak akkor megyek nőgyógyászhoz, ha valami bajom van, vagy rákszűrés esedékes. Egyébként a gyógyszert a háziorvossal íratom fel. Eddig kettő írt már, az ég világon semmit sem kér, csak a gyógyszer nevét kell megmondani, amit felírjon.
Vannak, akik azt mondják, hogy a házi orvos is csak akkor írja fel, ha van rákszűrés eredményed egy éven belül. Aha. Azt se kéri. Meg ha kérné is, mit adnék neki? Én minden évben megcsináltatom, de soha nem kaptam még egy fecnit se róla, semmit.
Szóval nem kér semmit, csak bemégy és közlöd, hogy három havi XYt legyen szíves felírni. Ennyi. Azt hiszem csak a Diane35öt nem tudja felírni, ahhoz vagy nőgyógyász vagy bőrgyógyász kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!