Méh eltávolítása? Mennyi a gyógyulási idő és milyen nehéz?
Nos, betolnak a műtőbe, kiveszik. Aznap többnyire aludni fogsz. Ha felébredsz, akkor esetleg hánysz (egyén függő)Másnap fel kell kelni járkálni. Ez egy érdekes dolog, mert nem biztos, hogy baromi segítőkészek a nővérek. Ha kivették a csöveket, akkor kapsz majd hashajtót. Kapsz egy 2 oldalas papírt, hogy mikor mit ehetsz. (spec én ezt 1,5 hétig tartottam, de elvileg 3 hónapig javasolják) Semmi fizikai megerőltetés. (nincs szex, de ezt az orvos az elsők között közli)
Emlékeim szerint 1-2 hónap míg újra dolgozhatsz.
(az ágyszomszédom méhét vették ki, ezt írtam le, bár az enyém is dettó ugyan ez volt, csak nekem mást vettek ki)
Egyéb kérdés?
28/N
Először is, ilyesmi sok mindentől alakulhat ki.
Bármilyen döntést is hozol, előbb biztosítsd szervezeted számára a megfelelő mennyiségű ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat, zsírsavakat.
Nevetségesnek hangzik és senki sem veszi komolyan. Fogadni merek, hogy az orvosodban eddig fel sem merült, hogy ezeket a tüneteket valaminek a hiánya is okozhatja. Pedig lehetséges!!!
Csak megsúgom, hogy a szükséges napi C-vitamin mennyiség nem 60mg! Ez ugyanis a szükséges MINIMÁLIS mennyiség ahhoz, hogy ne jelentkezzenek a C-vitaminhiány tünetei.
A napi C-vitamin-szükséglet 3g (vagyis 3x2 500mg-os tabletta).
Gondoskodj szervezeted szükségleteiről! A gyümölcsök nem tartalmazzák ma már ugyanazt a vitaminmennyiséget, mint rég. Sajnos, táplálékkiegészítőket kell fogyasztani.
Nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!