Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha betét 3 óráig bírja a...

Ha betét 3 óráig bírja a legerősebb napokon akkor a mini tamponnal meddig bírom?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem max 1 óra.. a mini tampon röhejesen kicsi :D és nagyon kevés ideig bírja, szerintem
2009. júl. 5. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem még annyi sem. én mini tampont csak a legutolso napon használok, amikor már tényleg semmi nem jön, akkor talán még megbizhato, de elso napom nem az, szerintem felejtsd el.
2009. júl. 5. 17:03
 3/7 A kérdező kommentje:
és normál tamponnal?
2009. júl. 5. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
a normál már elég jó, de itt már tényleg a vérzésed mennyiségétől függ. ki kell tapasztalnod, hogy hány darab kell. úgy teszteld, hogy óránként cseréld, miközben betettél egy betétet is, így látod, ha esetleg nem elég. a következőnél meg már pontosan tudni fogod, legalábbis én így csináltam.
2009. júl. 6. 04:24
 5/7 anonim válasza:
én nagyon fiatalon és szexuális előélet nélkül simán használtam az extra és szuper méreteket. szerintem ha ennyire erős a vérzésed, akkor neked sem fog gondot okozni. azok már majdnem addig bírják, mint egy betét, tehát nálad kb. 3 óra.
2009. júl. 6. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
amikor én használtam szexuális előélet nélkül extraméreteket, akkor nagyjából 3 óra alatt zokogva varázsoltam ki magamból.
2009. júl. 6. 22:44
 7/7 anonim válasza:
14/L vok. Nekem az első napokon mini ( O.B ) simán bírta 4-4.5 órát. De am ezt ki kell tapasztalni!
2010. júl. 3. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!