Lenne egy kis problémám női ügyekkel. Valaki segít?
Figyelt kérdés
Na szóval arról lenne szó, hogy csütörtökön indulok táborba (Balatonra) és ugye fürödni fogunk...De még nem jött meg.És ha holnapra nem jön meg, akkor nem fog csütörtökre elmúlni.Nincs valami mód,hogy előbb megjöjjön? BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!! thx.2012. jún. 17. 19:07
1/8 anonim válasza:
Mozogj,melegvízben fürdés(nem tudom hogy kapcsolódik össze) és arról is hallottam már hogy piros színű gyümölcsleveket kell inni,itt sem tudom miért de bejöhet:)
cickafarkfű+palástfű tea minden nap kétszer
minden nap két dl citromlé ;)
alkohol
forró fürdő
Remélem,tuttam segíteni. Sok sikert!!!
2/8 A kérdező kommentje:
megpróbálom köszii
2012. jún. 17. 19:11
3/8 anonim válasza:
rozmaring, cickafark fű tea keveréke. Töményen! Nem túl fini, ízesítsd! Nálam egyszer bejött, bár azt már egy héttel előtte el kell kezdeni...
4/8 anonim válasza:
Azért ne éld bele magad abba, hogy befolyásolni lehet a menstruációt. Sajnos Neked kell alkalmazkodni.
5/8 anonim válasza:
nem tudom, mennyi idős vagy, és hogy szoktál-e maszturbáli, de a maszturbáció pontosabban az orgazmus, főleg a hüvelyi meghozhatja a mensit ha már esedékes.
6/8 anonim válasza:
a rozmaring teában van valami olyan ami előrébb hozza menstruációt !
remélem segítettem:)
7/8 anonim válasza:
Na megjött már? :) Amúgy ha elég idős vagy hozzá akkor használhatsz tampont is fürdésnél.
8/8 anonim válasza:
Ha meg jön használj tampont! Kényelmesebb ,higénikusabb és egyszerűbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!