A petefészekcisztának mik a tünetei?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 22:19
1/5 anonim válasza:
Az orvos meglátja az ultrahangon
2/5 anonim válasza:
Amíg nem nyom semmilyen belső szervet addig tünetmentes én legalább is így tudom.Vakbélműtétem közben vették nálam észre.De én akkor előtte rosszul voltam hánytam,és alhasi fájdalmaim voltak.Megműtöttek egyszerre ,kivették a cisztákat is.
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt és vérzést okozott,de jobb lenne,ha ezzel nem vársz és találgatsz hanem mielőbb DOKI!!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy eléggé rendszertelen a menstruációm (január óta 2x jött meg), illetve már szedek gyógyszert, aminek lassan repedeznie kellene a ciklusom, ma vagyok a ciklusom 24. napján, de még nem volt ovulációm, 1 hete nagyon szúr a petefészkem, pont úgy, mint peteéréskor, csak sokkal erősebben és felmerült bennem, hogy esetleg ciszta...
De a dokimhoz meg vagy 2 hét, mire bejutok. Meg azért nem olyan elviselhetetlen, meg úgy tudom, hogy az esetek döntő többségében spontán felszívódik.
2012. jún. 16. 22:53
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam, hogy nem olyan feltűző az a fájás, míg rá nem eszméltem, h azért nem normális ha állandóan fáj, még ha csak kicsit is. Az én tüneteim: állandó alhasi fájdalom, rendszertelen havi vérzés(tényleg rendszertelen, volt, h kimaradt, nemcsak, h rosszkor jött meg), "hitvány" minőségű és mennyiségű havi vérzés, szédülés és hányinger kis mértékben. Terhesség kizárva, 18 éves vagyok. Elmentem dokihoz, eredmény: 3 cm-es ciszta, megoldás: jelenleg kezelem Karissa fogamzásgátlóval. Ne húzd az időt, nekem nagyon rég óta vannak panaszaim, szerencsére nem fejlődött túlságosan el a csisztám. Két hetet várj, ha muszáj, és akkor nyomás dokihoz, nehogy gond legyen! Minden jót, üdv.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!