Bartholini ciszta? Vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön Lyme-kórt diagnosztizált nálam egy szakember. 3*1 szem Curam Duot szedek azóta naponta. Ma alig bírtam ülni a biciklin és nemrégen kitapintottam a nagy és a kisajak között mindkét oldalon egy fájdalmas, kb:0,5 cm átmérőjű nagyon fájdalmas csomót. Ráadásul a lágyékhajlati nyirokcsomóim is fájnak és duzzadtak! Ez bartholini gyulladás lehet? Ha antibiotikumot szedek is kialakulhat? Nem azt adnak rá eleve?Bocsi, ha sok hülye kérést tettem fel!2012. jún. 15. 21:07
1/1 anonim válasza:
Inkább a Lyme-kór miatt lehet nyirokcsomó megnagyobbodásod. Menj vissza az orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!