Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkezdjem a Pimafucin-kúrát,...

Elkezdjem a Pimafucin-kúrát, ha ilyen bizonytalan a menzeszem kezdete?

Figyelt kérdés

Kijött rajtam a hüvelygomba 4-5 napja, először megpróbáltam egy Canesten Kombi kúrát, ami nagyjából helyretett, de egy nagyon pici irritációt/viszketést még éreztem néha. Ezért ma elmentem a nőgyógyászhoz, aki mondta, ma nem tudnak kenetet venni tenyésztésre, de felírta nekem a Pimafucin krémet és hüvelykúpot.

Na most nem is figyeltem, hogy 100mg-os a kiszerelés, és ezért 6 db-ot írt fel, csak mikor később kiváltottam, jutott eszembe, hogy nemsokára itt a menzeszem, és 6-napos kúra lehet belelógna (azért lehet, mert most kezdtem ismét szedni fogamzásgátlót, nem tudom pontosan mikor fog jelentkezni a megvonásos vérzés, itt most 1 nap is sokat számítana...).

Tehát a kérdés: kezdjem el és max. hagyjam abba, vagy inkább majd menzesz után csináljam végig? Mint írtam a panaszaim elég gyengék (minimális az irritáció, a viszketés, a sárgásfehér folyás), a doki nem annyira hallgatta végig a mondókám, szinte reflexből felírta... ja és már sajnos nem rendel,ezért nem tudom őt megkérdezni.

2012. jún. 15. 15:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!