Lassan 4 hete ég, szúr, ha pisilek, szúrkál mindkét petefészkem, semicilim nem használ, (mást nem kaphatok, mert szoptatok), mit tegyek?
Kisbabám van, aki még csak anyatejet kap (5 hónapos). Ha nem használ a semicilim (2 doboznyit szedtem be eddig és semmi hatása), nem tudom mi lesz, mert más antibiotikumot nem használhatok szoptatás alatt. Eddig a háziorvos kezelt. Jövő hét elején megnéz a nőgyógyász, csak akkorra kaptam időpontot, de addig megesz az ideg, úgy aggódok.
Tüneteim: égő, szúró érzés, ha pisilek, petefészek szurka, enyhe alhasi görcsök.
Ha valaki tud írni valami tanácsot, annak nagyon örülnék!
Köszönöm a válaszokat! Este kipróbálom az ülőfürdőt.
Remélem nem nőgyógyászati dolog áll a háttérbe...
Most látom, hogy rosszul írtam le az antibiotikum nevét, 2x is. :-o szemicilin
Próbáld meg esetleg a tőzegáfonya kapszulát, a húgyutak betegségeire kifejezetten jó. A DM-nek van saját terméke, amennyire fel tudtam mérni, az a legjobb ár a piacon.
A szurka lehet, hogy nem is a petefészked, hanem a húgyhólyagod - sajnos én is szenvedek ezzel minden évben...
Jobbulást kívánok! :)
Azóta eltelt 2 hét, semmi változás.
Nőgyógyász megnézett, látott egy enyhe gyulladást, kaptam tablettát, utolsó szemeknél tartok, de eddig semmi javulás.
Felfázás tarthat 6 hétig????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!